Menu
RSS

Pazartesi, 15 Mayıs 2017

Bomba Teröristin Elinde Patladı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Hakkari'de köprüye el yapımı patlayıcı yerleştirmeye çalışan PKK'lı teröristin patlayıcının infilak etmesi sonucu etkisiz hale geldiği, olayda yaralanan diğer teröristin yakalanması için operasyon başlatıldığı bildirildi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Extacy Hap Satan Tacire Şok Baskın!

Antalya’nın Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarıyla mücadele kapsamında bir kişinin uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı.

Devamını okuyun...

Alanya'da 7 Ayrı Suçtan Aranan Şüpheli Yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 7 ayrı suçtan aranan ve hakkında 2 yıl kesilmiş 16 ay cezası bulanan şahıs polis tarafından yakalandı. Atatürk Caddesi üzerinde dün akşam devriye görevi yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine yaya olarak gezen bir kişiyi durdurdu.

Devamını okuyun...

Antalya’daki O Cinayette Flaş Silah İddiası

Antalya’nın Finike İlçesi'nde çevreci Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun yayla evinde öldürüldüğü olayda kullanıldığı düşünülen silah bulundu. Ailenin avukatı Fikri Doğan, "Şüphelinin olayda kullandığı düşünülen silah bir yakınının evinde ele geçirilmiş. Ancak bu silahın olayda kullanılıp kullanılmadığına ilişkin elimizde net bir delil yok" dedi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun