Logo
Bu sayfayı yazdır

Antalyalı Genç Girişimci 'Bir Deneyelim' Diyerek Başladı, Yurt Dışına Açıldı

Antalyalı Genç Girişimci 'Bir Deneyelim' Diyerek Başladı, Yurt Dışına Açıldı

Antalya'da genç girişimci Sinem Tosunoğlu, 'Bir deneyelim' diyerek sıfırdan başladığı ebru sanatıyla süsleme projesini kendine meslek edindi ve yurt dışına açıldı.

Antalya'da genç girişimci Sinem Tosunoğlu, 'Bir deneyelim' diyerek sıfırdan başladığı ebru sanatıyla süsleme projesini kendine meslek edindi ve yurt dışına açıldı. Sinem Tosunoğlu, 2009 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra 5 yıl boyunca farklı şirketlerde çalıştı.

Süreç içersinde sürekli farklı projeler için girişimde bulunan Tosunoğlu, 2014 yılında geleneksel Türk sanatı ebru ile ilgili projesini hayata geçirdi. Özel eşyaları ebru sanatıyla süsleyen Tosunoğlu'nun cep telefonu kılıflarına ebru uygulaması çevresinden de olumlu tepkiler aldı.

Bunun üzerine projesini 2015 yılında düzenlenen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Girişimci Kadınlar Yarışması'na taşıyan Tosunoğlu, 35 rakibini geride bırakarak birinci oldu 2 bin TL ödülün sahibi oldu. Çalışmasını uluslararası alana da taşıyan Tosunoğlu, Milano'da düzenlenen bir fuardan davet aldı ve 6 ay boyunca yurt dışında tanıtım imkanı da buldu.

Template Design © Kaktus Haber Templates Kaktus Medya. All rights reserved.