Menu
RSS

Antalya’da 'Harikalar Mutfağı' Seyirciyle Buluştu

Antalya’da 'Harikalar Mutfağı' Seyirciyle Buluştu

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun (DHT) yeni çocuk oyunu Harikalar Mutfağı'nın prömiyeri yapıldı.

DHT'nin çocuk oyunu 'Harikalar Mutfağı', seyirciyle buluştu. Oyunun ilk gösterimi, Yeşilpark Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yoğun ilgi dolayısıyla salon tamamen doldu.

Ücretsiz gösterimde yer bulayanlar merdivenlere ve koridor boşluklarına oturdu. Çocuklarla birlikte velilerin de izlediği oyun çok beğenildi. Oyunun sonunda çocuk oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Herkes İçin Sanat

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük oyun sonunda yaptığı konuşmada, "Bu tiyatroyu Döşemealtı'na kazandıran, Başkan Turgay Genç'tir. Bundan sonra burada hep tiyatro olacak.

Dün yine burada ilçemizin ilk sinema salonlarının açılışını gerçekleştirdik. Döşemealtılılar kültürel anlamda da hizmet almaya devam edecek" dedi.

Haluk ve Ege Işık'ın birlikte yazdıkları, Kutsal Kaynak'ın yönettiği Harikalar Mutfağı, biri pasaklı ve düzensiz, diğeri temiz ve başarılı iki aşçının maceralarını konu ediniyor.

Müzikli çocuk oyunu, sezon boyunca her cumartesi saat 14.00'da Yeşilpark Kültür Merkezi'nde ücretsiz sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyenler, 443 13 77 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım