Menu
RSS

Alanya’da ‘Bu Ne Vasiyet' Ayakta Alkışlandı

  • Yazan 
Alanya’da ‘Bu Ne Vasiyet' Ayakta Alkışlandı

Alanya Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Bu Ne Vasiyet’ isimli oyun ayakta alkışlandı. Yönetmenliğini ünlü rejisör Murat Atak’ın yaptığı ve Engin Anak’ın kaleme aldığı ‘Bu Ne Vasiyet’ isimli tek perdelik komedi oyunu seyirciyle buluştu. Alanya Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna gelen seyirciler salonu doldurdu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ailesiyle birlikte katıldığı oyun sonunda oyunun yazarı, yönetmen ve oyuncular ayakta alkışlandı.

“YÜCEL ’DURUR DUYUYORUZ”

Başkan Yücel oyun sonrası oyuncuları tebrik ederken sahne arkasında emeği geçenlere çiçek takdim etti. Oyunun yazarı Engin Anak’ı tebrik eden Yücel “İçimizden biri, gencecik bir arkadaşımızın bu başarısı göğsümüzü kabarttı. Alanya Belediye Tiyatrosu ilçe sınırlarını aştı. Tiyatromuz Alanya dışında farklı il ve ilçelerde oyun sahneliyor, bu bizi gururlandırıyor, tiyatroya desteğimiz sürecek” dedi.

“IŞIKLARIN ALTINDA OLMAK GERÇEKTEN ZORMUŞ”

Oyun sonrası kısa bir konuşma yapan ve tebrikleri kabul eden Anak, “Oyunu yazarken bu kadar büyüyeceğini beklemiyordum, yönetmenimiz, kostümcümüz, dekorcumuz ve oyuncu arkadaşlarım müthiş bir iş ortaya çıkardılar. Emeği geçen herkese ve buraya gelip bizi şereflendiren siz sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

OYUNUN KONUSU

İtalya’nın Monza kentinin zengin iş adamı Romeo Terre ölür. Sağlığında cenaze törenine katılacakları belirler ve vasiyetinin bu törende okunmasını söyler. Çapkın milyonerin tüm eski sevgililerinin de katıldığı cenaze, karısının sevgilileriyle yan yana gelmesiyle karışır.

Tek perdelik komedi oyunu sezon boyunca izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

yukarı çık
0
Paylaşım