Menu
RSS

Akustik Antalya'da Muhteşem Final

Akustik Antalya'da Muhteşem Final

Antalya'nın ilk akustik festivali Akustik Antalya 2016, sona erdi. Muratpaşa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Akustik Antalya 2016’nın finalinde OnlySextet sahne aldı. Muratpaşa Belediyesi desteği ve caz konseptiyle düzenlenen Akustik Antalya 2016’nın kapanışı OnlySextet konseriyle yapıldı.

Müzik ziyafeti

26-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Akustik Antalya 2016, cazseverlere unutulmaz konserler sundu. Cazseverer, ilk iki gün; Dolunay Obruk ve Ceren Akyıldız konserlerinin ardından OnlySextet’in dinletisi için de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nu doldurdu.

Türk ezgileri de yeralacak

Üç gün boyunca Akustik Antalya 2016’nın tüm programlarını takip eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “2017 için hazırlıklara şimdiden başladık. Gelecek yıl, Türk ezgilerinden motiflerinde yeraldığı bir program planlıyoruz” dedi. Başkan Uysal; Akustik Antalya 2016’da sahne alan tüm sanatçılara teşekkür etti. Başkan Uysal, konser sonrası OnlySextet’in tüm üyelerine çiçek verdi.

Finalde OnlySextet sahne aldı

Akustik Antalya 2016’nın finalinde; Atahan Kaya’nın girişimiyle kurulan OnlySextet’in konserini takip eden cazseverler, şarkılara ritim tutarak eşlik etti. OnlySextet; piyanoda Tomasz Levicky, bass gitarda Barış Kıratlı, davulda Ali Burak Yavaş, gitarda Atahan Kaya, trombonda Ozan Çelikel ile flüt ve saksafonda Utku Vargı’dan oluşuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım