Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Konyaaltı Sosyete Pazarı'na Alternatif Yol

Konyaaltı Sosyete Pazarı'na Alternatif Yol

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik’le birlikte Boğaçayı’nın Çakırlar Mahallesi sınırında yürütülen yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen yol sedde çalışmalarını, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri Şafak Otuzaltı, Durali Kolpak ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde inceledi.

Sosyete Pazarı’nın özellikle yoğun ilgi gördüğü hafta sonları, Çakırlar Mahallesi’nin de nüfusunun büyük ölçüde arttığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, buna bağlı olarak bölgede trafik yoğunluğunun da arttığını söyledi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Boğaçayı ile Çakırlar Mahallesi sınır boyu sedde yol genişletme çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu çalışmayla birlikte hem trafik yoğunluğunu en aza indireceklerini hem de yolu büyük ölçüde kısaltmış olacaklarını söyledi.

Bu yıl sonu hizmete açılması planlanan yolun Çakırlar Mahallesi’nden Akdamlar’a bağlanacağını ifade eden Muhittin Böcek, ikinci etabında yapılacak bir köprüyle Hacısekilere doğrudan bir bağlantı sağlanacağını kaydetti.

KEKLİK’TEN KURUMLARA TEŞEKKÜR

Çakırlar Mahallesi’nde Sosyete Pazarı’na ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran bu yeni yolun, Antalyalılar için son derece önem arz ettiğini ifade eden Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Başkan Muhittin Böcek ve beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi.

Çalışmaların büyük bir hızla yürütüldüğünü dile getiren İbrahim Keklik, yol çalışmasında başta Konyaaltı Belediyesi olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım