Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

‘Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’ Kapılarını Çocuklara Açtı

‘Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’ Kapılarını Çocuklara Açtı

Antalya’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’ kapılarını çocuklara açtı. Yoğun ilgi gören fuarda, mandala atölyesi, drama atölyesi, oyun atölyesi, zeka oyunları, kukla gösterileri, özel kıyafetli kahraman gösterileri, bal kabağı masal dinleme kutusu stantlarına gelen çocuklar doyasıya eğlendi.

Cam Pramit’te törenle açılışı gerçekleşen fuara, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP’li ilçe başkanları, veliler ve yüzlerce çocuk katıldı.

Kurdele kesimiyle açılan fuarda, mandala atölyesi, drama atölyesi, oyun atölyesi, zeka oyunları, kukla gösterileri, özel kıyafetli kahraman gösterileri, bal kabağı masal dinleme kutusu, buz pisti, şişme oyun parkı, hazine avcısı, uçurtma yapımı gibi bir çok etkinliğin yanı sıra binlerce çocuğun hayallerini süsleyen Pepe Evi’ni anne ve babalarıyla birlikte gezen çocuklar doyasıya eğlendi.

52 stant ile 14 spor dalı etkinliğinin yer aldığı fuarda, yeni okul araç ve gereçleriyle de tanışan çocuklar, ailelerine almaları için ısrarcı oldu.

"Çocuklar Burada Aradığı Her Şeyi Buluyor"

19 yıllık görev süresi boyunca birçok hizmete imza attıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geleceğin teminatı çocukların mutlu olabilmesi için belediye olarak herkesi düşündüklerini ifade etti.

Fuarla ilgili detaylar veren Böcek, "‘Mutlu çocuklarla, mutlu geleceğe’ sloganıyla çıktığımız yolda bu yıl ikincisini yaptığımız Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı’nda gördüğünüz gibi çok muhteşem bir kalabalık var. Fuarımız 4 gün boyunca, sabah 10.00’dan akşam 18.00’a kadar devam edecek.

Cumartesi ve Pazar ise 20.00’a kadar devam edecek. Bütün ailelerin, çocukların mutlu olacağı bir fuar oluyor. Çocuklar burada aradığı her şeyi buluyor. Çocukken bizim görmediğimiz şeyleri onlar görecek" dedi.

Geçtiğimiz yıl fuara 23 bin ziyaretçinin katıldığını belirten Böcek, bu seneki beklentilerin bu rakamın üzerinde olduğunu kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım