Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Konyaaltı Belediyesi’nden Yeni Bir Kreş Daha

Konyaaltı Belediyesi’nden Yeni Bir Kreş Daha

Bölgeye üç anaokulu ve bir kreş kazandıran Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ikinci kreşi Gürsu Mahallesi’nde nisan ayının ilk haftasında hizmete açacaklarını müjdeledi.

Çocuk kreşinin ikincisini Gürsu Mahallesi’nde hizmete açacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, tefrişat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan kreşte incelemelerde bulundu.

“Şehit Teğmen Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Uncuali Anaokulu ile bölgeye üç anaokulu kazandırdık” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yine geçtiğimiz yıl Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’ni hizmete açtıklarını söyledi.

İyi Bir Gelecek İçin: Eğitim

İnsanı iyi yetiştirince, dünyanın kötülüklerden ve zulümden kurtulacağına işaret eden Başkan Böcek, bunun yolunun da eğitimden geçtiğini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “Eğer bizler eğitimi kolay ulaşılabilir kılarsak inanıyorum ki bugünün çocukları, bu günün büyüklerinden çok daha sevgi dolu bir dünya inşa edecekler” dedi.

Bu düşünceyle Konyaaltı Belediyesi olarak her zaman eğitime destek olduklarını ifade eden Başkan Böcek, bölgede üç anaokulu ve bir kreş hizmete açtıklarını, bununla birlikte ikinci bir kreşi de yakın zamanda bölgeye kazandıracaklarını bildirdi.

Nisan Ayında Hizmete Açılıyor

Uncalı Mahallesi’nde inşa edilen Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde 3-6 yaş arası 90 öğrenciyle eğitim öğretime başladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kreşin ise 128 öğrenci kapasiteli olduğunu söyledi.

8 sınıftan oluşan kreşte yine 3-6 yaş arası çocukların eğitim göreceğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu kreşi nisan ayının ilk haftası hizmete açacaklarını müjdeledi.

yukarı çık
0
Paylaşım