Menu
RSS

Konyaaltı Belediyesi’nden Eğitim Kurumlarına Destek

Konyaaltı Belediyesi’nden Eğitim Kurumlarına Destek

Konyaaltı Belediyesi, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun bahçe düzenlemesini gerçekleştirdi. 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında hizmete açtığı Zübeyde Hanım Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile

üniversiteli öğrencilere modern bir tesis sunan Konyaaltı Belediyesi, bölgede hizmet veren öğrenci yurtlarına da destek oluyor. Konyaaltı Belediyesi, Siteler Mahallesi’nde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun bahçe düzenlemesini gerçekleştirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı başında Liman Mahallesi’nde hizmete açtıkları Zübeyde Hanım Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile üniversite öğrencilerine son derece modern bir tesis sunduklarını söyledi.

Bununla birlikte Pınarbaşı Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Gençlik Lokali ile de üniversite öğrencilerine ücretsiz çay ve çorba ikramı yapacaklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak maddi manevi her zaman eğitime destek oldukları sözünü verdi.

Son olarak Siteler Mahallesi’nde Hürriyet Caddesi üzerinde yer alan TDV Antalya Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun bahçe düzenlemesini yaptıklarını ifade eden Muhittin Böcek, parke taşı uygulamasıyla bahçenin yaz-kış öğrenci ve görevlilerin kullanımına uygun hale getirildiğini bildirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım