Menu
RSS

Konyaaltı Belediyesi'nden AÜ'ye Sıcak Asfalt

Konyaaltı Belediyesi'nden AÜ'ye Sıcak Asfalt

Konyaaltı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) merkez kampüsünde 4 bin 500 metrekare otopark alanı ve 300 metrekarelik helikopter pistini sıcak asfaltla kapladı.

Siteler Mahallesi İlkokulu, Ayten Çağıran ve Leyla Kahraman-Sevim Ertenü Ortaokulları'nın sıcak asfalt, parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi gibi taleplerini yerine getiren Konyaaltı Belediyesi, benzer bir çalışmayı AÜ'de yaptı. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, AÜ yerleşkesinde 4 bin 500 metrekare otopark alanı ve helikopter pistinin 300 metrekarelik kısmını sıcak asfaltla kapladı.

Bölgedeki okullara maddi manevi destek olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan AÜ'ye maddi manevi her zaman destek olduklarını söyledi.

Antalya'nın en büyük eğitim kurumu olan AÜ'ye otopark ve helikopter pistinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak eğitime olan desteklerinin her zaman devam edeceğinin de altını çizdi.

yukarı çık
0
Paylaşım