Menu
RSS

Konyaaltı Belediyesi Kreşi Çocuklarından '18 Mart Çanakkale' Sergisi

Konyaaltı Belediyesi Kreşi Çocuklarından '18 Mart Çanakkale' Sergisi

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde minikler aileleriyle birlikte ‘ 18 Mart Çanakkale Zaferi’ sergisi hazırladı.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri aileleri birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anlatan bir sergi hazırladı.Konyaaltı Belediyesi kreşi, öğrencileri 3 boyutlu projelerini sergiledi.

Miniklerin hazırladığı birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı.Kreş öğrencileri gruplar halinde Çanakkale Türküleri eşliğinde aileleri ile birlikte kendi hazırladıkları sergiyi gezdi.Ayrıca çocuklara Çanakkale Zaferi’ni anlatan film izletildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bağımsızlığın simgesi Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin öneminin çocuklara küçük yaşlardan itibaren öğretilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Böcek, miniklerin hayallerini böyle sergilere yansıttıklarını belirterek, “Çocuklarımız aileleri ile birlikte hazırladıkları bu güzel sergi için teşekkür ediyorum.

Çanakkale Zaferi’nin 101. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım