Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliklerine Yeni Atamalar Yapıldı

Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliklerine Yeni Atamalar Yapıldı

Konyaaltı Belediyesi ve Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Soydal’ın tutuklu olması nedeniyle ilgili kanun gereği Bakanlık tarafından yerine büyükşehir meclis üyeliğine ve belediye meclis üyeliğine iki yedek üye atandı.

Konu ile ilgili yazı şöyle;

“İlgi :a) İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müd. 14.11.2016 tarihli ve 25190 sayılı yazısı,

  1. b) Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının 18.11.2016 tarih ve 173 sayılı yazısı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 2016/48246 Soruşturma sayılı FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar kapsamında 26.07.2016 tarihinde sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilen Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı SOYDAL'ın yerine 5393 sayılı Belediye Kanunu gereğince Valiliğimizce görevlendirme yapılması ve sonucundan bilgi verilmesi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ile istenilmiştir.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 45 inci maddesine 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile eklenen ikinci fıkrası ve aynı Kanun'un 46 ncı maddesi gereğince; Konyaaltı İlçe Seçim Kurulunca ilgi (b) yazı ekinde Valiliğimize bildirilen liste doğrultusunda Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine yedek üye Mehmet HACIARIFOĞLU, Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliğine ise yedek üye Halil ZENGİN'in görevlendirilmesine ilişkin 09.01.2017 tarih ve 1278 sayılı Valilik Onay'ı ilişikte gönderilmiştir”

Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliğine yedekten gelen Halil Zengin Zen Emlak’ta Genel Müdür olarak görev yapmakta. 01.10.1972de Erzincan'da doğdu. 1995 Yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Öğretmenliğini bitirdikten sonra iki yıl öğretmenlik yaptı.

Eğitim amaçlı yurtdışına çıktı. Frankfurt Fachhochschule’de iki yıl Sosyal Hizmetler bölümünde eğitim aldı. 4 yıl süresince Almanya başta olmak üzere Fransa. Belçika, Hol anda. Lüksemburg’da birçok üniversitede ve Kurumlarda Eğitim amaçlı Seminer ve çalışmalara katıldı.

Türkiye'ye döndükten sonra Turizmde çeşitli departmanlarda görev aldı ve çeşitli iş gezileri vesilesiyle Rusya'da ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulundu. Akdeniz Turizm Bölgesi olmak üzere, genelde tüm dünyada gayrimenkul sektöründe profesyonel anlamda çalışmalarını sürdürmekte.

Zengin düşünce yapısını şöyle tanımlamakta; “Sürekli gelişme felsefesini benimsemiş, insana değer veren takım çalışmasının gerekliliğine inanan, çevreye duyarlı, politikası ve hedefleri tanımlı, ekonomik gelişmeyi yaşamın kalite standartlarıyla eş değer gören, mutlulukların paylaştıkça arttığına, acıların paylaşılarak azaldığına, bilgilerin paylaştıkça zenginleştiğine ve başarıların sınırsızlığına inanan herkesle çalışmakta zevk duymaktayım”

Zengin, çok iyi derecede Almanca, iyi derecede İngilizce ve Rusça dil bilgisine sahip. Tenisle ilgili profesyonel organizasyonlarda yer aldı ve bu sporu aktif olarak yapmakta.

yukarı çık
0
Paylaşım