Menu
RSS

ITB Berlin’de Konyaaltı Belediyesi Farkı

ITB Berlin’de Konyaaltı Belediyesi Farkı

Dünya’nın en önemli turizm fuarında Konyaaltı Belediyesi, fark yarattı. Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Berlin 2016 Turizm ve Ticaret Fuarı’nda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği, açtığı stantta yüzlerce kişiyi ağırladı.

Rusya ile yaşanan kriz sonrası Alman turizm pazarında kendine pay arayan Türkiye, ITB Berlin Turizm ve Ticaret Fuarı’nda 3 bin 79 metrekarelik standıyla önemli turizm destinasyonlarını tanıtmayı amaçlıyor.

9 Mart Çarşamba günü açılışı gerçekleştirilen fuarda yer alan Konyaaltı Belediyesi ise daha ilk günde ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek, Dünya’nın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ITB Berlin 2016 Turizm ve Ticaret Fuarı’na, Konyaaltı’nı tanıtmak için katıldıklarını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, tatil imkânları, alternatif turizm türleri ve kültürel mirasını anlatan reklam görselleriyle tanıtım yaptıklarını; bununla birlikte ziyaretçilere dağcılık, yürüyüş, bisiklet, doğa gibi alternatif turizm türleri hakkında da bilgi verdiklerini söyledi.

Başkan Böcek, fuarın ilk gününde Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Antalya Valisi Muammer Türker ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile birlikte yüzlerce ziyaretçiyi ağırladıklarını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım