Menu
RSS

Cuma, 29 Aralık 2017

Vücuduna Sarılı 8 Kilo Esrarla Yakalandı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kayseri’de, Afganistan uyruklu M.H.S.'nin üzerinde, folyo ile sarılı şekilde 8 kilo 300 gram plaka esrar ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan gözaltına alınan Afganistan uyruklu M.H.S.'nin üzerinde yapılan aramada, folyo ile sarılı şekilde 8 kilo 300 gram plaka esrar ele geçirildi.

Devamını okuyun...

KHK Şoku! Gelen Telefonla Yıkıldılar

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Rize’de, 350 kişinin başvurduğu hasta bakıcılık işine kurayla girmeye hak kazanan 30 kişinin iş sevinci kısa sürdü. İş evrakını hazırlayan ve kıyafetlerini alan 30 kişiye, taşeron işçiler için çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) 4 Aralık 2017 tarihi öncesini kapsadığı gerekçe gösterilerek işe alınamayacağı bildirildi.

Devamını okuyun...

Sündüs Bebek, Leğendeki Suda Boğuldu!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adana’da annesi ev işleriyle uğraşırken, emekleyerek banyona giren Suriyeli 9 aylık Sündüs Mustafa, düştüğü leğendeki suda boğularak yaşamını yitirdi. Olay, merkez Seyhan ilçesi, Narlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli Vefa Mustafa, ev işleriyle uğraşırken, 9 aylık bebeği Sündüs, emekleyerek banyoya gitti

Devamını okuyun...

İnanılmaz... Vatandaşa Yedirmeye Devam Ediyorlar!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adana’da dün bataklık alanda at ve eşek kemiklerinin bulunmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri 11 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 5 ölü eşek ile kesime hazırlanan 50 at ve eşek ele geçirildi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun