Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Başkan Böcek’ten Yerel Yönetimler Dersi

Başkan Böcek’ten Yerel Yönetimler Dersi

Türk Maarif Koleji'nin 4'üncü sınıf öğrencileri, yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgi edinmek ve yerinde görmek amacıyla Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. Türk Maarif Koleji 4'üncü sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler dersini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in makamında yaptı.

Öğretmen Engin Özce, Gülşen Terzioğlu ve Nursen Kıyak ile öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Böcek, miniklerin sorularını cevapladı.

Başkan Muhittin Böcek, belediyenin hem kentsel dönüşüm projelerini hem de sosyal projelerini anlatarak çocukları yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgilendirdi.

Muhittin Böcek, "Bir ilçeyi yönetirken, orayla ilgili bir hayaliniz olması gerekiyor. Yaptığınız her işi disiplin içinde yapın. İnsanların sorunlarını çözmek, insanlara hizmet edebilmek güzel bir duygu. Göreve geldiğimizde Konyaaltı'nın sorunlarını tek tek tespit ederek uzun soluklu ve çözüm odaklı projeler ürettik" dedi.

İnsanların yaşamak zorunda olduğu değil, yaşamaktan keyif aldığı bir Konyaaltı için emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden başkan Böcek, bir taraftan proje üretirken diğer taraftan da belediyecilik hizmetlerini de kesintisiz sürdürdüklerini ifade etti.

Göreve geldiği ilk yıllarda çarpık yapılaşmayı sona erdirmek için gecekondu sahipleriyle uzlaşarak kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdiğini anlatan Başka Böcek,

"İlçemizde modern parklar ve yeşil alanlar ile vatandaşlarımıza ferah nefes alabilecekleri mekânlar inşa ettik. Çocuklarımız için farklı branşların yer aldığı yaz-kış devam eden spor okulları açtık. Çocuk şenlikleri gibi birçok proje gerçekleştirdik" diye konuştu.

19- 22 Mayıs günlerinde Cam Piramet'te 'Antalya Konyaaltı Belediyesi Mutlu Çocuk Fuar'ını açacaklarını vurgulayan Başkan Böcek, "Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umudusunuz.

Hem sizlere güzel bir gelecek bırakmak hem de Konyaaltı'nı, cazibe merkezi haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Başkan Böcek, hediyeler takdim ederek küçük misafirlerini uğurladı.

yukarı çık
0
Paylaşım