Menu
RSS

Başkan Böcek’ten Kan Bağışına Destek

Başkan Böcek’ten Kan Bağışına Destek

Konyaaltı’nın ilçe olmasıyla birlikte köyden kente geçişin bir simgesi olarak başlatılan Kan Bağışı Kampanyası’nın 14’cüsü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası,

Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda gerçekleşti. Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Kan Bağışı Kampanyası, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaptığı kan bağışı ile başladı.

Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, bölge muhtarları, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkan Şifa Çiçek ve yönetimi, belediye personeli ile vatandaşlar kampanyaya destek verdi.

Başkan Muhittin Böcek, ilk olarak kan bağışında bulunmak için form doldurdu. Kan bağışı ölçümü ve tansiyon ölçümü yapılan Başkan Muhittin Böcek, sonuçların ardından kan bağışında bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, kan bağışı kampanyasının Konyaaltı’nın ilçe olmasıyla birlikte köyden kente geçişin bir simgesi olduğunu söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Kan bağışı kampanyasının bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştiriyoruz.

Bölge halkımız yer yıl olduğu gibi yine kampanyamızı önemli destek sağlıyor. Bende bu yıl 12. kez kan bağışında bulunuyorum. Kan bağışı sayesinde  bir çok hayat kurtulabiliyor.   

Herkesin zaman zaman kan bağışında bulunması gerekiyor. Bugün kan bağışında bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Bölge Müdürü Dr. Tufan Ertop, Konyaaltı Belediyesi ile her yıl güzel bir işbirliği sağladıklarını söyleyerek, kampanya destek veren Başkan Böcek’e teşekkür etti.

Dr. Tufan Ertop, 12. kez kan bağışında bulunan Başkan Muhittin Böcek’e bronz madalya ve çiçek takdim etti. Başkan Böcek, daha sonra, Türk Kızılay’ı Batı Akdeniz Bölge Müdürü Dr. Tufan Ertop, Antalya Kan Merkezi Müdürü Dr. Erkan Kaya ve

çalışanlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Gün boyu birçok vatandaş Konyaaltı Belediyesi’ne gelerek, kan bağışında bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım