Menu
RSS

Başkan Böcek; En Başarılı İlk 20’de

  • Yazan 
Başkan Böcek; En Başarılı İlk 20’de

Andy-AR araştırma şirketinin, Türkiye genelinde yaptığı “Yerel Yönetimler Performans Araştırması’ anketine göre Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın ilk yirmi arasında gösterilen tek ilçe belediye başkanı oldu. Andy-Ar’ın 21 Ekim- 9 Aralık 2015 tarihleri arasında yaptığı ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’na göre en başarılı ilçe belediye başkanları belirlendi.

Türkiye genelinde yapılan bu araştırmada halka ‘Yaşadığınız ilçenin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?’, ‘Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını halka yakın buluyor musunuz?’ ve ‘Yaşadığınız ilçenin belediye başkanını tanıyor musunuz?’ diye soruldu.

Bu anket sonucuna göre Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da ilk yirmi arasına giren tek ilçe belediye başkanı oldu.

Anket sonuçlarını değerlendiren Başkan Muhittin Böcek, “Modern kentler inşa etmek çoğu zaman kolay değildir. Bölgenin ihtiyacına uygun projeler üretmek ve o projeleri hayata geçirmek, büyük çaba gerektirir. Fakat bundan daha da zor olanı modern yapılaşmayla birlikte sosyal projelerle insana dokunabilmektir.

Konyaaltı Belediyesi olarak yapmaya çalıştığımız tamda bu. Yani yükselen fiziki yapılarla birlikte sosyal projelerle de insana dokunmak. Her kesimden insanımızı kucaklayan projeleri hayata geçirmek, onlarla iletişim kurmanın belki de en mükemmel yolu. Türkiye genelinde yapılan bu ankette 919 ilçe belediyesi arasında ilk yirmi isim arasında yer almak, bu anlamda beni onurlandırdı. Şahsım ve çalışanlarım adına başta bölge halkım olmak üzere, tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım