Menu
RSS

Başkan Böcek’e Şehrin Eşrafları’ndan Teşekkür

Başkan Böcek’e Şehrin Eşrafları’ndan Teşekkür

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’da her meslek grubundan insanın yer aldığı Şehir Eşrafları’nı makamında ağırladı. “Ben doğup büyüdüğüm kente hizmet edebilme şansı buldum. Bu benim İlçe halkıma her zaman minnet duyduğum yanım” diyen

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, farklı meslek gruplarından insanların oluşturduğu Şehir Eşrafları’yla Antalya’yı konuştu.

Geçtiğimiz aylarda Şehir Eşrafları’nın geleneksel kahvaltılı toplantısının konuğu olan Başkan Böcek, bu kez kendisini ziyarete gelen Şehir Eşrafları’nı makamında kabul etti.

Konyaaltı’nda uzun yıllar yöneticilik yaptığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, “Doğup büyüdüğün bölgede hizmet etmenin hazzı bir başka. Ben halkımın desteğiyle bu fırsatı buldum. Konyaaltı’nda çok güzel projelere imza attık.

Gerek fiziki gerek ise sosyal yönüyle Konyaaltı, Antalya’nın en modern ilçesi konumunda. İçinde bulunduğumuz yılda birçok projeyi hayata geçireceğiz.

Kapalı yüzme havuzundan, spor salonuna; düğün salonundan atm parklarına kadar pek çok projeyi yıl içersinde tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, projeleri geliştirirken Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’yla birlikte hareket ettiklerinin de altını çizdi.

Wide Hotel işletme sahibi İlker Balbay ise Şehrin Eşrafları olarak Antalya’ya değer katan isimleri her zaman takdir ettiklerini belirterek, bu bağlamda Başkan Böcek’e de plaket takdim ederek teşekkür etmek istediklerini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım