Menu
RSS

Başkan Böcek’e Öğrencilerden Sevgi Gösterisi

Başkan Böcek’e Öğrencilerden Sevgi Gösterisi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim yılı nedeniyle Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Akdeniz Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçtiğimiz hafta yeni eğitim yılına başlayan okulları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Son olarak Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Akdeniz Anadolu Lisesini ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi ve okulların ihtiyaçları hakkında okul müdürlerinden bilgi aldı.

İlk olarak iki bin öğrencinin eğitim gördüğü Dr. Cahit Ünver İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, Okul Müdürü Nail Tekel’den okul hakkında bilgi aldı.

Yaz tatili boyunca ilçedeki birçok okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini, birçok okulda da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Başkan Böcek, “Belediyenin asli görevi olmamasına rağmen ekiplerimiz yaz tatili boyunca birçok okulun bakım ve onarımını yaptı. Çünkü onların başarılı ve iyi birer insan olması bizlerin elinde” diye konuştu.

Sonrasında ise Akdeniz Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Böcek, burada da Okul Müdürü Adil Onaran tarafından karşılandı.

Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak çocukların geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Başkan Böcek, yeni eğitim yılında öretmen, öğrenci ve velilere başarı dileklerinde bulundu.

Muhittin Böcek, ziyaretlerin sonunda kendisiyle hatıra fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerle de tek tek ilgilendi.

yukarı çık
0
Paylaşım