Menu
RSS

Başkan Böcek, Çocuk Kreşi'nin startını verdi

  • Yazan 
Başkan Böcek, Çocuk Kreşi'nin startını verdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından şimdide düzenlenen törenle “Çocuk Kreşi” projesinin temelini attı.

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni bir eğitim projesinin de startını verdi. Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından şimdide düzenlenen törenle “Çocuk Kreşi” projesinin temelini attı.

Uncalı Mahallesi’nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşasının 6 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

180 çocuk kapasiteli kreşin bodrum ile birlikte 5 kattan oluşacağını dile getiren Muhittin Böcek, 611 metrekare kapalı alanı olan kreşin 9 derslikli olacağını söyledi.

Ayrıca yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun   odalarıyla birlikte uygulama bahçesi ve açık oyun alanının yer alacağı Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi, yerden ısıtma-soğutma, LED aydınlatma, jeneratör gibi    “akıllı bina” teknolojisiyle inşa edilecek.

Başkan Muhittin Böcek, konuşmalar sonrasında okunan duaların ardından yüklenici firma yetkilileri ve davetlilerle birlikte butona basarak, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin inşasını da başlatmış oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım