Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya’da 'Yelkenler, 'Ata'mız İçin Yarıştı'

Antalya’da 'Yelkenler, 'Ata'mız İçin Yarıştı'

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Ata'yı Anma Yat ve Optimist-Laser Yarışması, ödül töreniyle son buldu.Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Kulübünün işbirliğiyle düzenlenen Ata'yı Anma Yat ve Optimist-Laser Yarışmasının

bu yıl 8'incisi gerçekleştirildi. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmanın ilk gününde Optimist ve Laser klasmanında genç sporcular yarıştı. 18 teknenin katıldığı klasmanda 65 sporcu yarıştı.

Yarışmanın ikinci gününde ise Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Tuncer'in verdiği start ile 45 yetişkin sporcu yarıştı.

Dereceye giren sporcular Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Kulübü'nün katıldığı ödül töreniyle kupalarını aldı. 24 No'lu Plaj'da düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan

Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Adsız, her yıl '10 Kasım'a özel düzenlenen Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması ile Ulu Önder Mustafa Kemal'i anmanın gururunu taşıdıklarını söyledi.

Törene katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise "Atamızı anmak için düzenlediğimiz yelken yarışını Konyaaltı'nda geleneksel hale getirdik. Böylesi anlamlı bir etkinliğe katılan tüm yarışçılarımıza teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile bir kez daha Atamızı ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum." diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Böcek, 'Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat Yarışları'nda dereceye giren isimlere kupalarını verdi.

Yarışmanın ilk günü 'Optimist Genel' klasmanında mücadele eden sporculardan Adil Deniz Doğrular birinci olurken, Duru Akkış ikinci, Kaan Tuncel üçüncü oldu.

'Optimist Juniar' kategorisinde ise Adil Deniz Doğrular birinci, Duru akış ikinci, Candan Sarıgöz üçüncü oldu.

'Optimist Kızlar' kategorisinde mücadele eden sporculardan ise Duru Akkış birinci olurken Mine Barkın ikinci, Öykü Şengün üçüncü oldu. 'Lazer' klasmanında ise Eda Ellialtı birinci, Arda Hürmeydan ikinci, Melih Yılmaz Günay üçüncü oldu.

Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması'nın ikinci günü ise 'Yetişkinler Genel' A Grubu'nda Hasan Sarvan 'Fulyam' adlı tekne ile birinci oldu.

Abdurrahman Özdemir 'Manna' isimli tekneyle ikinci, Michel Van Mannekees ise 'Lapis' adlı tekne ile üçüncü oldu. B grubunda Ahmet Us birinci, Mehmet Adsız ikinci, Levent Özden üçüncü oldu. C grubunda Andreas Volke birinci,

Cem Açıkbaş ikinci, Ömer Hakan Oğuzalp üçüncü oldu. D grubunda ise Hakan Küllahçı birinci, Sertan Okutan ikinci, Bülent Emin Çakmaktepe üçüncü oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım