Menu
RSS

Antalya’da Rehabilitasyon Merkezinin Duvarları Galeriye Döndü

Antalya’da Rehabilitasyon Merkezinin Duvarları Galeriye Döndü

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan ünlü ressamların eserlerinin reprodüksiyon ve illüstrasyon çalışmasıyla misafirlerini karşılıyor.

AÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde boyama çalışması gerçekleştirdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nden öğretim görevlisi Kamuran Özlem Sarnıç ile 7 öğrenci, bir haftalık çalışma sonrasında rehabilitasyon merkezinin iç ve dış cephesinde 44 farklı hayvan figürü çalışması yaptı.

Öğrenciler, Fikret Otyam, Feyhaman Duran ve Sedef Yılmabaşar gibi sanatçıların eserlerinin reprodüksiyonlarını iç mekanda uygularken, dış mekanda da illüstrasyonlardan faydalandı.

Yapılan çalışmayla merkez yeni görüntüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Projenin tamamlanmasından sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, öğretim görevlisi Kamuran Özlem Sarnıç ve öğrencilere alışmadan dolayı teşekkür belgesi verdi.

Rehabilitasyon merkezi, yeni görüntüsü ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.

yukarı çık
0
Paylaşım