Menu
RSS

Antalya’da Feslikan Yaylası Şenlikleri İçin Geri Sayım Başladı

Antalya’da Feslikan Yaylası Şenlikleri İçin Geri Sayım Başladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 21'incisi gerçekleştirilecek Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaz Şenlikleri için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaz Şenlikleri için geri sayım başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,

birim müdürleriyle Feslikan Yaylası'nda yapılan son hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Muhittin Böcek, bu yıl 21'incisi düzenlenecek Feslikan Yaz Şenliklerinin 28-29 Temmuz günlerinde yapılacağını kaydetti.

Antalyalıların büyük coşku yaşayacağını belirten Muhittin Böcek, "Antalya'da yayla havası denince akla gelen ilk yerlerden biridir Feslikan. Antalya'ya sadece 44 kilometre uzaklıkta olan Feslikan Yaylası, Antalya'nın batı kıyılarında yükselen bütün yaylaların da merkezi durumunda.

Yaklaşık bin 800 metre yüksekliğe sahip olan Feslikan Yaylası'nda gerçekleştireceğimiz şenlikler için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yemyeşil dağları ve tertemiz havası ile bu yılda binlerce ziyaretçiyi Feslikan Yaylası'nda ağırlayacağız" dedi.

FUNDA ARAR VE SÜMER EZGÜ

2 gün sürecek etkinlikler hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Böcek, "Ersin Show olacak. Funda Arar ve Sümer Ezgü konser verecek. 29 Temmuz Pazar günü 800'e yakın pehlivan er meydanına çıkacak" dedi.

Antalyalıları şenliğe davet eden Başkan Böcek, güreşçilere de başarılar diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım