Menu
RSS

Tütüncü memleketini önemsiyor

  • Yazan 
Tütüncü memleketini önemsiyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde Korkuteli hemşehrilerinin, hizmet taleplerini imkânları nispetinde karşıladığını, karşılamaya da devam edeceğini söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ali İrban ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Burada bir konuşma yapan Tütüncü, Korkuteli’nde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehinde iyi bir sonuç çıkmasından dolayı ilçe teşkilatını kutladı.

Bütünşehir yasasıyla Antalya İl Özel İdaresi’nin kapandığına anımsatan Tütüncü, “Büyükşehir Belediyemiz, İl Özel İdaresi’nin önceki dönemde yapamadığı, yetersiz kaldığı birçok hizmeti Korkuteli’nde gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyemizin hizmetleriyle Korkuteli çok daha farklı bir boyut kazanacak ve güzelleşecek.” diye konuştu.

Birçok hizmette emeğimiz var

Tütüncü, Korkuteli’nin eksikliklerinin giderilmesi ve yapılması gereken hizmetler noktasında gereken desteği verdiğini, vermeye de devam edeceğini kaydetti.
Kepez’deki hizmet heyecanlarını Korkuteli’nde taşıdıklarına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi: “İmkânlarımız nispetinde en güzel hizmetleri ilçeye getirmenin, hemşehrilerimin taleplerini karşılamanı gayreti içerisinde olduk. Geçen dönem köy yollarının asfaltlanmasından, bakım, onarımına kadar birçok hizmette emeğimiz oldu. Birçok noktada Ak Parti’nin hizmet anlayışını Korkuteli’ne taşıyan bir kardeşiniz oldum.”

Köy yollarına sıcak asfalt

Korkuteli’ndeki yaylaların ve köylerin yol ve alt yapı problemlerini yakından takip ettiğini aktaran Tütüncü, “Geçtiğimiz hafta Taşkesiği yaylasının yol problemini yerinde incelemiştim. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörümüz Hüseyin Karaceliloğlu da Taşkesiği’nin yol problemiyle yakından ilgileniyor. Kısa bir zaman içerisinde Büyükşehir Belediyemiz Taşkesiği Yaylası’nın yolunu yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, geçtiğimiz günlerde birden çok köyün kullandığı bağlantı yollarının tamamını 5 yıl içerisinde sıcak asfaltla kaplayacaklarının müjdesini vermişti. Bu çok büyük bir müjdedir. Sıcak asfalt köy yollarında çok nadirdir. Hiç olmayan sıcak asfaltın, artık köyler arasındaki bağlantı yollarına yapılması çok önemli bir gelişmedir.” ifadesini kullandı.

Korkuteli Tütüncü ile gurur duyuyor

“Milletin Allah razı olsun duasını almaktan daha büyük saadet olamaz.” diyen Başkan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz o mutluluğa talibiz. İnsanlarımızın yüzünü güldürmek, onların hayatını kolaylaştırmak, yaşadıkları köyleri, şehirleri çok daha modern hale getirmek en temel amacımızdır. El ele, gönül gönüle vereceğiz 5 yıllık süre içerisinde Kepez’de olduğu gibi Korkuteli’nde de çok önemli hizmetler yapacağız. Bütünşehir yasası ile şehre ek hizmetlerin gelecek olması büyük bir avantajdır.”

Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ali İrban da Başkan Hakan Tütüncü’nün Korkuteli’li olduğuna değinerek, “Korkuteliler olarak Başkan Tütüncü ile gurur duyuyoruz.” dedi. Ziyarete, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Rüştü Peker ve Serhat Demir de eşlik etti.

yukarı çık
0
Paylaşım