Menu
RSS

Tütüncü’den Sanayiye 250 Dükkan Müjdesi!

Tütüncü’den Sanayiye 250 Dükkan Müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu işgali problemini çözerek, sanayiye 250 dükkân daha yapılmasının önünü açtıklarını müjdeledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,

Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptığı ziyaret sırasında Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimiyle de bir araya geldi. Başkan Hakan Tütüncü,

kooperatif yönetimine 2018 yılının Akdeniz Sanayi Sitesi (ASS)’nin yeniden şahlanış yılı olacağını söyledi. Tütüncü, sanayi sitesi kooperatifinin tapulu 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır gecekondu işgali problemi yaşandığını anımsattı. 

“Gecekondu İşgali 2018’de Kalkacak”

Bu işgallerin kaldırılması konusunda ASS Kooperatifi Yönetiminin ciddi bir emek harcadığına değinen Başkan Hakan Tütüncü, “Gecekonduların tahliyesi kararı vardı ama icra edilemiyordu. 2017’nin Haziran ayında bir söz vermiştik.

Demiştik ki, 2017 yılının sonuna kadar bu iş bitecek. Bu yılın sonu henüz gelmedi. Ama belediyemizin bürokratları, talimatımız, takibimiz neticesinde bu hedefi bir ay önceden yakaladılar.

İnşallah 2018’de gecekondu işgalini tamamen ortadan kaldırarak, sanayiye en az 250 yeni dükkân ilave edeceğiz.”

“İmar Haklarıyla Sanayiye Değer Kazandırdık”

Tütüncü, yeni imar haklarıyla sanayi esnafının dükkânlarına değer üstüne değer kazandırdıklarının altını çizerek, “ASS kurulduğu günden bugüne en çok hizmeti, en fazla değer artımı adımlarını dönemimizde gördü.

Yerel yönetim olarak ticari hayata, esnafımıza hareketlilik getirmek, daha fazla kazanç sağlamak için sanayimizde 2 bin 500’den fazla dükkânı ilgilendiren çok farklı adımlar attık” ifadesini kullandı.

“Antalya’ya Yeni Bir Sanayi Sitesi ”

Gecekondu işgali problemini çözdükleri 90 dönümlük alana 250 yeni dükkân yapılmasıyla sanayinin yüzde 10 daha büyüyeceğini belirten Başkan Hakan Tütüncü, “ASS, Türkiye’nin en büyük sanayi sitelerinden birisi.

250 dükkân ile şehrimize yeni bir sanayi sitesi kazandırmış olduk. Çünkü büyükşehirlerde 200-250 dükkânlı çok sanayi siteleri var.  Dolayısıyla biz Antalya’da ASS’ye 250 dükkân daha ekleyerek şehrimize yeni bir sanayi sitesi daha kazandırmış oluyoruz.

Alt ve üst yapı çalışmalarımız devam edecek. 2018, kelimenin tam anlamıyla imar sorunları çözülmüş, yeni yapılaşmanın önü açılmış, yeni dükkânlar için bismillah denilmiş bir yıl olacak. 2018 ASS’nin yılı olacak.

Yerel ekonomiyi hareketlendirici adımlarımızın müjdesini Antalya’ya ve esnafımıza vermeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Tütüncü’ye Teşekkür

ASS Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk de 90 dönümlük arazilerindeki gecekondu problemini çözümünde, imar, alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Ziyarette Ak Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de hazır bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım