Menu
RSS

Tütüncü’den Manevi İmar Vurgusu

  • Yazan 
Tütüncü’den Manevi İmar Vurgusu

Semerkand Vakfı ve Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği, Başkan Hakan Tütüncü’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Semerkand Vakfı 3. Bölge Başkanı İrfan Işık, Tütüncü’ye vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Antalya’da, Cam Piramit’te 29 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında ‘Hayra Davet Şenliği’ düzenleyeceklerini söyleyen Işık, “Antalya’nın Hayra Davet Şenliği ile anılmasını arzu ediyoruz.”dedi.

Tütüncü’ye, Semerkand Vakfı’na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden İrfan Işık, “Vakfımıza çok yardımcı oluyorsunuz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Desteğinizi yanımızda hissetmek bize güç veriyor.” ifadesini kullandı.

Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Merkez Sorumlusu Mustafa Şahin de ziyarette Suriye’ye yönelik yaptıkları yardım kampanyaları hakkında konuştu.

Her zaman yanınızdayız

Başkan Hakan Tütüncü de Semerkand Vakfı ve Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticilerine, yaptıkları başarılı çalışmalardan ve yardım kampanyalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Tütüncü, “Her zaman sizlerin yanındayız. Bizler maddi imarı sizler de manevi imarı gerçekleştiriyorsunuz. Manevi imar olmadan şehirleri imar etseniz neye yarar?” diye konuştu.

Semerkand Vakfı 3. Bölge Başkanı İrfan Işık, ziyaretin anısına Tütüncü’ye, vakfın yayınlarından çıkan kitapları hediye etti.

Ziyarette Semerkand Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Sinan İlhan da hazır bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım