Menu
RSS

Tütüncü 140 Bin Yüzü Güldürdü

  • Yazan 
Tütüncü 140 Bin Yüzü Güldürdü

Sosyal belediyecilik anlayışı güden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, özellikle çocuklar ve yaşlılar için düzenlenen buluşmalarda 140 bin yüzü güldürdü. Sosyal belediyecilik projelerine özellikle önem veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, 2015 yılında düzenlenen organizasyonlara katılan 140 bin Kepezlinin yüzünü güldürdü.

Katıldığı tüm seçim çalışmalarında vatandaşlara ‘seçimlik değil geçimliğiz’ vurgusu yapan Başkan Tütüncü, toplantı, açılış, temel atma törenlerinde de, ‘Kepez’i gönül gönüle geliştireceğiz’ mesajları veriyor.

Herkesi kucaklayan buluşmalar

Yıllardır Antalya’nın arka bahçesi olarak görülen ilçenin kalkınmasında tüm Kepezlilerin rol sahibi olmasını tercih eden Tütüncü, alt ve üst yapı çalışmalarının yanında, sosyal projelere de aynı derecede önem veriyor. Bu anlamda da 7’den 77’ye tüm Kepezlileri kucaklayan organizasyonlar peş peşe düzenleniyor.

Sayısal örneklerle sosyal projeler

Geçen yıl sosyal belediyecilik kapsamında, ‘Engeliniz engelimizdir’, ‘Kepezliyim şehrimi geziyorum’ gibi birçok dikkat çeken organizasyon düzenlendi. AKMEK’lerde yetişkinlere mesleki eğitim kursları, bilgi evlerinde ise öğrencilere akademik eğitimler verildi. Trafik eğitim parkında 12 bin öğrenciye trafik eğitimi verildi, 10 bin 330 öğrenciye ücretsiz sinema gösterimi yapıldı, 27 bin 420 kişiye sosyal yardımda bulunuldu, 66 mahalleye iftar verildi, 330 hasta konuk evinde hasta yakını konuk edildi, 1800 kez cami ve okul temizliği yapıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım