Menu
RSS

Müteahhitlerden Kepez’e Hizmet Teşekkürü

  • Yazan 
Müteahhitlerden Kepez’e Hizmet Teşekkürü

Muratpaşa Müteahhitler Derneği üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, belediye personelinin iskân ve ruhsat işlemlerini, güler bir yüzle hızlı ve kolay şekilde yapmalarından dolayı teşekkür ettiler. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sorunlarını konuşmak, taleplerini dinlemek amacıyla Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur, İmar ve Şehircilik Müdürü Hatice Yıldırım ile İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Ramazan Eciş’in yer aldığı ziyarette sektörün sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

“Kepez sorunlarımızın çözümüne destek oluyor”

Tütüncü’nün ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, “Kepez Belediyesi’nden, sektörümüzün sorunlarının çözümünde, üyelerimizin işlemlerinde çok destek alıyoruz. Kepez Belediyesi’nde iskân ve ruhsatla ilgili işlemlerimizi kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyoruz. Bundan dolayı Sayın Başkan Tütüncü’ye ve ekibine teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

“Müteahhitlerin önünü açıyoruz “

Başkan Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada 2011’de kurulan Muratpaşa İlçesi Müteahhitler Derneği’ni, 5. kez ziyaret ettiğinin altını çizdi. Tütüncü, “İnşaat, zor ve sorumluluk isteyen bir sektör. Müteahhitlerimizin önünü açmaya önem veriyoruz. İnşaat sektörü, yüzlerce sektörün lokomotifi ve istihdama da önemli bir katkı sağlıyor. Sektöre böyle bir bakış açısı ile yaklaşırsak, istihdama ciddi bir katkı sağlayan bir anlayışı hayata geçiririz. “ diye konuştu. ^

Soruları cevaplandırdı

Daha sonra söz alan müteahhitler de Kepez Belediyesi’nin, iskan ve ruhsat işlemlerini güler yüzle, hızlı ve kolay şekilde yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Tütüncü, müteahhitlerin sektörle, Dokuma Fabrikası ve kentsel dönüşümle ilgili sorularını da cevaplandırdı.

yukarı çık
0
Paylaşım