Menu
RSS

Kepez’den Yeni Eğitim Yılına Yeni Eser

Kepez’den Yeni Eğitim Yılına Yeni Eser

Başkan Hakan Tütüncü, çok sevdiği çocukları yeni eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde bir eğitim kurumu eseriyle daha buluşturdu. Kepez Belediyesi, ilkini Teomanpaşa Mahallesi’ne inşa ettiği Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nin 2. şubesini Dokuma bölgesine kazandırdı. Özgürlük Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nin yapımı tamamlandı.

Başkan Hakan Tütüncü’nün bölgeye vaadi olan kreş, yeni eğitim ve öğretim dönemiyle birlikte hizmete açıldı.  140 çocuğa okul öncesi eğitimin verileceği kreşe, kayıtlar alınmaya devam ediyor.

Dokuma’ya Söz Verdiği Kreş Hizmete Girdi

Başkan Tütüncü de eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde Özgürlük Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’ni ziyaret ederek, tesiste incelemelerde bulundu.

Tütüncü yaptığı açıklamada Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nin her geçen büyüdüğünü ve eğitim kalitesinin güçlendiğini belirtti.

Dokuma bölgesine kreş kazandırma sözü verdiklerine işaret eden Tütüncü,  “Dokuma, Kepez’in nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerinden birisi.

Kreş hizmetiyle Dokuma’daki ailelerimize okul öncesi eğitim imkanı sağlamak istedik. Bu tesisle bölgedeki çalışan annelerimize kreş fırsatı da sunduk.” diye konuştu.

Eğitim Gönüllüsüyüz

Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma’daki kreşi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlangıcında hizmete açmayı söz verdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi: “Kreşimiz tamamlandı ve yeni eğitim yılının ilk günü eğitime merhaba, dedi.

Kreşimize ön kayıtlar daha önce alınmıştı. Şimdi asıl kayıtlar alınmaya başlandı. Kreşimizin resmi açılışını ise önümüzdeki günlerde yapacağız. Kepez Belediyesi olarak adeta bir eğitim gönüllüsü gibi çalışıyoruz.

Her konuda eğitimin yanında ve emrindeyiz. Özgürlük’teki kreş hizmetimizle birlikte Dokuma bölgesindeki okul öncesi eğitim taleplerine bir fırsat sunmuş olduk.  Özgürlük Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’miz hayırlı olsun.”

Bir Kreş Müjdesi De Ahatlı’ya

Tütüncü, ilçeye kazandırdıkları eserlerin üstün bir gayretle yapıldığını işaret ederek, Dokuma kreşinin yapımında emeği olan bürokratlarına, belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Hakan Tütüncü, Nasreddin Hoca Gündüz Bakım Evi ve Kreşi’nin 3. şubesini 2017’de Ahatlı bölgesinde açacaklarının müjdesini verdi. 

Kepez Belediyesi, Dokuma kreşini, Özgürlük Mahallesi’nde mülkü kendisine ait olan binada inşa etti. Binanın 1300 metrekarelik bölümü kreş olarak düzenlendi.

140 öğrenci kapasiteli kreşte 7 sınıf, 1 uyku odası,  120 koltuğun olduğu çok amaçlı salon, yemekhane, spor salonu ve oyun odası bulunuyor. Üniversite mezunu deneyimli öğretmenlerin görev yapacağı kreşin maliyeti ise 400 bin Türk Lirası oldu. 

Kreşe çocuğunu göndermek isteyen veliler, 335 20 68, 335 20 69 nolu telefondan bilgi alabilirler.

yukarı çık
0
Paylaşım