Logo
Bu sayfayı yazdır

Kepez’den Köy Okuluna Bilgisayar Sınıfı

Kepez’den Köy Okuluna Bilgisayar Sınıfı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin en uzak yerleşim yerlerinden Kızıllı Ortaokulu'na bilişim sınıfı açılışında, eğitime olan desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Hakan Tütüncü, köyden mahalleye dönüşen Kızıllı Mahallesi'ndeki Kızıllı Ortaokulu'na söz verdiği bilişim sınıfının açılışını yaptı. Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve bürokratları ile Kepez Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural'ın katıldığı açılış töreninde, hayır duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Açılış konuşmalarında Kızıllı Mahalle Muhtarı Arif Uğurlu, Kepez Belediyesi ekibine teşekkürlerini sunarken, okul müdürü İsmail İşbilirler, Tütüncü'nün kendilerine verdikleri sözü hemen yerine getirmesiyle mutlu olduklarını ifade etti.

En Büyük Destek Çocuklara

Göreve geldiklerinden bu yana geçen 8 yıllık sürede en büyük yatırımı çocuklara ve gençlere yaptıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, en büyük desteği okumaya ve öğrenmeye, bilime ve bilişime verdiklerini söyledi.

Bir toplumun eğitimle kalkınacağının altını çizen Tütüncü, “Bir toplum bilimle fenle ileriye gider. Eğitilen nesilleri vatana ve millete faydalı birer birey haline getirebilmek amacımız. Tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi görerek, onlara gereken desteği sağlama arayışında olmalıyız" diye konuştu.

Template Design © Kaktus Haber Templates Kaktus Medya. All rights reserved.