Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Kepez'den Havacılık Projesi

Kepez'den Havacılık Projesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi'ni ve Karain Havacılık Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Başkan Hakan Tütüncü, Karain Havacılık Eğitim Merkezi ziyaretinde hangarlardaki model ve eğitim uçakları hakkında eğitmen pilot Üner Beköz ile THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş'ten bilgi aldı.

Üner Beköz'ün kullandığı cessna tipi eğitim uçağıyla Kepez İlçesi üzerinde kısa bir uçuşu da yapan Başkan Tütüncü, uçuşun ardından Karain Havacılık ve Eğitim Merkezi Müdürü Halil Atmış'tan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Başkan Hakan Tütüncü, yaptığı kısa uçuşta Kepez'i ve yapmış oldukları projeleri havadan görme imkanı bulduğunu söyledi.

THK'nın, Karain Havaalanı'nda önemli işler yaptığına dikkati çeken Hakan Tütüncü, "Önümüzdeki günlerde havacılığa ilgi duyan gençlerin sayısını artırmak anlamında THK ile yeni bir proje yapacağız. THK Antalya Şubesi yönetimiyle Kepezli gençlerin, öğrencilerin her yaş grubunun uçuşla, havacılıkla ilgili yeni tecrübeler kazanması anlamında önemli bir işbirliğini konuştuk" dedi.

THK Antalya Şubesi yönetimine, Karain Havaalanı çalışanlarına teşekkür eden Tütüncü, THK ile hangi projeleri yapacaklarını önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi. THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş de Antalya'da gençlere havacılık sektöründe ışık olmak istediklerini ifade etti.

Havacı Kadınlar Antalya'ya Gelecek

'Dünya Havacı Kadınlar Haftası' 6-12 Mart tarihleri arasında Antalya'da kutlanacak.

Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi, Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Meslek Teknik Anadolu Lisesi temsilcileri, Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında yapılacak etkinlik programını belirlemek için Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi'nde bir araya geldi.

Kurum temsilcileri, 'Dünya Havacı Kadınlar Haftası' kutlamasının uygulamalı havacılık faaliyetleriyle renklendirilmesi, ilgili kurumlar arasında koordinasyonun aksatılmadan sürdürülmesi konusunda anlaşma sağladı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında kadınların havacılık sektöründeki önemi üzerinde durulacak. Kadınların havacılığa daha fazla özendirilmesi için farkındalık yaratılması amacıyla çeşitli etkinlikler yapılacak.

yukarı çık
0
Paylaşım