Menu
RSS

Antalya'da 6 Mahalleye Spor Sahası Geliyor

Antalya'da 6 Mahalleye Spor Sahası Geliyor

Kepez Belediyesi 6 Mahalleye daha semt spor sahaları inşa ediyor. Kepez Belediyesi, içerisinde sentetik çim futbol ile basketbol, voleybol sahalarının olduğu semt spor sahalarını 6 Mahalleye daha inşa edilecek.

Geçtiğimiz yıl 5 ayrı bölgede hizmete giren semt spor sahaları, bu yıl Atatürk, Ünsal, Altınova Düden, Duacı, Karşıyaka ve Çamlıbel Mahallelerine yapılacak. Projeleri tamamlanan ve ihale hazırlığı devam eden tesislerin yapımına bu yıl içerisinde başlanılacak.

Sentetik Çim Futbol Sahası

Sentetik çim futbol sahası 24x42, basketbol ve voleybol sahaları ise 50 metrekare boyutlarında olacak. Tesiste soyunma odası, wc ile bir sosyal tesis yer alacak.

Semt spor sahaları, açık hava spor aletleri ve yürüyüş parkuruyla da Mahalle sakinlerinin de spor yapabileceği bir mekan olacak. Ağaç fidanlarının dikileceği semt spor alanında, banklar, ahşap oturma masaları ile çocuk oyun mobilyaları da bulunacak.

“Çocukları Ve Gençleri Önemsiyoruz”

Gençlere, çocuklara ve spora yatırım yapmaya önem veren bir belediye olduklarını aktaran Başkan Hakan Tütüncü, “Biz en çok gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe güvenle taşınmasına yönelik çalışmaları sürdürüyor ve bu noktada çok önemli eserlere imza atıyoruz.

Bu tesislerle çocuklarımıza, gençlerimize mahallelerinde modern tesislerde spor yapabilme imkanı oluşturuyoruz” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü’nün çocuklara ve gençlere armağanı olan semt spor sahaları geçtiğimiz yıl Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Odabaşı ve Kızıllı mahallelerine inşa edilmişti

yukarı çık
0
Paylaşım