Logo
Bu sayfayı yazdır

Kepez'de Mülkiyet Sorunu Çözüldü

Kepez'de Mülkiyet Sorunu Çözüldü

Kepez Belediyesi'nin girişimiyle Çankaya Mahallesi'ndeki 2B, imar ve mülkiyet sorunlarının tamamı çözülme kavuşturuldu.

Kepez İlçesi'nde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma başladı.

Çankaya Mahallesi'nde yükselen yeni yapıları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgenin Antalya'nın yeni yatırım bölgesi haline geldiğini söyledi

Bölgedeki projeleri inceleyen Tütüncü, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tütüncü, deniz manzaralı dairelerin bölgeye değer kazandıracağının altını çizdi.

Kepez'de hızlı bir değişim ve gelişim yaşandığını vurgulayan Tütüncü, "Bir yandan tapu ve mülkiyet sorunlarını çözüyor, diğer yandan imar ve şehircilik alanında attığımız adımlar; Kepez'i günden güne parlayan bir yıldız haline getiriyor. Kepez geliştikçe, inşaat sektörü de modern yeni projelerle, büyük yatırımlarla şehrimizin ekonomisine can veriyor. Kepez'in deniz ve şehir manzaralı semtlerinde şimdilerde nitelikli mahalleler kuruluyor" dedi.

İlçenin gelişimi için her türlü girişimlerde bulunduğunu anlatan Başkan Hakan Tütüncü, "Belediyecilik noktasında attığımız adımlar, şehre kazandırdığımız kamu yatırımları, iş dünyasını Kepez'e yatırım yapma hususunda cesaretlendiriyor. Görev yıllarımız içindeki gayretimiz artık meyvelerini veriyor. Kepez, yepyeni bir vizyonla buluşuyor. Kepez, değişiyor ve gelişiyor" diye konuştu.

Template Design © Kaktus Haber Templates Kaktus Medya. All rights reserved.