Menu
RSS

Göksu’ya Tütüncü’den 4. Park

  • Yazan 
Göksu’ya Tütüncü’den 4. Park

Kepez Belediyesi, kapalı olan imarlı yollarının tamamını açtığı Göksu Mahallesi’ne, yeni bir park daha kazandırıyor. Yeni park, geçtiğimiz dönem yolu açılan ve asfaltlanan Altınkaya Sitesi’nin yanındaki 2 bin 800 m2’lik alana yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa edilen parkta basketbol sahası, üzeri kapalı oturma alanları, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun grubu yer alacak.

Çimlendirilecek olan parka, çeşitli türde ağaç fidanları da dikilecek. Bu parkta da yürüyüş alanlarındaki kaldırımlarda görme engelli vatandaşların yürürken yolarını takip etmeleri için oluklu takip taşları kullanıldı. Parkın girişleri de tekerlekli sandalyelerin kolayca geçebileceği şekilde projelendirildi. Parkın inşasıyla site sakinlerinin şikâyetçi olduğu görüntü kirliliği de ortadan kaldırılmış olacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde daha önce Göksu Mahallesi’ne 3 park inşa edilmişti.

Yine Tütüncü döneminde Göksu’da 12 bin 670 metre yeni yol, 14 bin metre sathi asfalt, 6 bin metre sıcak asfalt, 4 bin 500 m2 kaldırım, 1225 metre yağmur suyu drenaj çalışması gerçekleştirilmişti.

yukarı çık
0
Paylaşım