Menu
RSS

Başkan Tütüncü Kadınlar Matinesinde

Başkan Tütüncü Kadınlar Matinesinde

Kepez Belediyesi'nin periyodik olarak düzenlediği kadınlar matinesi, bu yıl Ostima Düğün Salonu'nda başladı. Başkan Hakan Tütüncü de kadınların eğlencesine katıldı.

Kepez Belediyesi'nin her ay farklı bir noktada düzenlediği kadınlar matinesi, bu yıl Varsak'taki Ostima Düğün Salonu'nda yapıldı. Ocak ayında yaşanan terör olayları nedeniyle bu aya ertelenen matinede, 500'den fazla Kepezli kadın bir araya geldi. Ev kadınlarının sosyalleşmesi, hayatın günlük stresinden uzaklaşması için düzenlenen matinelerde, canlı müzik yapılıyor, sohbetler ediliyor.

Evlerinde hazırladıkları hamur işi, kısır gibi yiyeceklerini de alarak bulundukları bölgelerden otobüslerle düğün salonlarına getirilen kadınlar, eğlence programı sona erdiğinde de yine mahallelerine bırakılıyor. Yüzlerce kadının katıldığı matineler, her ay farklı mahallede düzenlenerek tüm Kepezli kadınların yararlanması amaçlanıyor.

Kadınlar Bizim İçin Değerli

Kadınlarla her buluşmasında 'Kadınlar Günü'nün yılda bir gün olmadığını vurgulayan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, kadınların her zaman için toplumda değerli olduklarını hissettirmeye çalıştıklarını söylüyor. Bu matine programına da katılan Başkan Tütüncü, kendisiyle tanışmak, teşekkür etmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Belediye olarak en çok çocuklar ile kadınları önemseyen projeler gerçekleştirdiklerini belirten Tütüncü, kadınların daha güzel yaşaması için güzel imkanlar sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Bir yandan meslek edindirme kurslarında gayret gösterirken bir taraftan da kadın matineleri düzenlediklerini belirten Tütüncü, “Böylesi her ay düzenlediğimiz etkiliklerle sizleri biraz eğlendirelim istiyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım