Menu
RSS

Başkan Tütüncü Gündoğmuşlular İle Kucaklaştı

Başkan Tütüncü Gündoğmuşlular İle Kucaklaştı

Gündoğmuş Belediyesi'nin Kepez'de düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğmuşluların ilçesine renk kattığını söyledi. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Kepez'deki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde hemşerilerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya davet edilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Özeren'in yaptığı bu toplantının diğer belediyelere de örnek olmasını diledi. Kepez'in mahallelerinde Gündoğmuş'un güzel insanlarının da yaşadığını belirten Tütüncü, “İçinizde pek çok yakın hukukumuzun olduğu ağabeylerimiz, ablalarımız var.

Ata toprağımıza özen göstermek gerek. Oraların gelişmesine katkı sağlamak, en önemli vazifemiz" dedi.

ROL MODEL OLMALI

Başkan Özeren'in böylesi bir toplantı düzenleyeceği bilgisini alınca büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Tütüncü, “Siz orada yaşamasanız bile, size adeta memleketinizle ilgili hesap verme uygulaması yapıyor. Bu uygulama, keşke diğer başkanlar için de örnek model olmalıdır diyorum" diye konuştu.

Özeren'e akılları yettiğince danışmanlık yapma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Tütüncü, “Başkanınız ile gönül bağımız ve hukukumuz devam edecektir.

Böylesi bir akşamda başkanınızın çağrısına kulak verdiğiniz için mutlu oldum. Tüm Gündoğmuşlular Kepez'e renk katıyor" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım