Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Başkan Tütüncü: Antalya’da Kahve Festivalini Ulusal Boyuta Taşıyacağız

Başkan Tütüncü: Antalya’da Kahve Festivalini Ulusal Boyuta Taşıyacağız

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'da bu yıl ilki düzenlenen Antalya Kahve Festivali'ni önümüzdeki yıllarda ulusal boyuta taşıyacaklarını söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, festivalin, Antalya'nın ilk kahve festivali olması bakımından çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Tütüncü, "Dünyanın farklı yörelerinden ve dünyanın farklı üreticilerinden Türkiye'ye gelen kahveler, Türkiye'deki baristalar tarafından 3 gün boyunca özel lezzetlere dönüştürüldü ve halkımıza ikram edildi.

Kahvenin üzerindeki o derin kültürü anlamamız ve hoşça vakit geçirmemiz açısından güzel bir festival oldu" ifadesinde bulundu.

Antalya'da çeşitli hobilere, çeşitli tutkulara yönelik festivallerin hayatı renklendirdiğini ve şehir hayatına derinlik, anlam, güzellik kazandırdığını belirten Hakan Tütüncü, "Belediye olarak Antalya'nın marka değerine destek vermek ve Antalya'da hafta sonlarını daha renkli hale getirmek için bu festivalleri düzenliyoruz.

Belli tutkuların etrafında kümelenmiş vatandaşlarımızı, Antalya'ya gelen ziyaretçilerimizi bu etkinliklere davet ediyoruz" dedi.

Antalya Kahve Festivali'ne gösterilen ilginin, bu yıl ilki düzenlenmesine rağmen oldukça yüksek olduğunu belirten Hakan Tütüncü, "Bu yoğun ilgi, önümüzdeki yıllarda çok daha güzel bir Antalya Kahve Festivali'nin yaşanacağına işaret.

Zannediyorum ki birkaç yıl içerisinde festivalin çok daha büyüdüğünü ve nitelik kazandığını hep birlikte göreceğiz. Yerelden bölgesele, bölgeselden ulusala doğru bir gidiş olacağını şimdiden görebiliyorum" diye konuştu.

'FESTİVALE DOYAMADIK'

Antalya Kahve Festivali'nde 3 gün boyunca doyasıya eğlenen ve bol bol kahve içen kahve tutkunları ise festival coşkusunun ilerleyen yıllarda da katlanarak devam etmesini arzuladıklarını belirtti.

Arkadaşıyla birlikte festivale katılan Derya Rusuk (29), festivalin çok renkli geçtiğini belirterek "Daha önce birçok festivale katıldım ama hiç kahve festivali deneyimim olmamıştı.

Kahve kokusu mükemmel, insanlar çok renkli, konserler şahane. Seneye kısmetse tekrar katılmak istiyoruz, doyamadık" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım