Menu
RSS

Kemer’e İstanbul EMIIT Fuarında Yoğun İlgi

  • Yazan 
Kemer’e İstanbul EMIIT Fuarında Yoğun İlgi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını açtı. Fuarın açılışı TC. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Yaparken Kemer Belediyesi Konayaaltı Belediyesi ile aynı stantta yer aldı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

31 Ocak Pazar akşamına kadar açık olacak EMITT, erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin dahil olduğu 70 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için öne çıkan bir buluşma noktası yaratıyor. Fuarda 100 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Kemer Stantdında yoğun ilgiden dolayı adeta izdiham yaşandı. 20. kez kapılarını ziyaretçilere açan EMIIT fuarında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Tur Acentelerini ziyaretinin ardından Saat 12.00 TV canlı yayınına katıldı. Saat 15.00 ise verilen kokteylde sanatçılar, Metin Şentürk, Tuğba Özerk ve Hasan Yılmaz stantta ayrı bir renk kattılar.

Başkan Mustafa Gül sanatçılara birer çini işlemeli tabak hediye ederken birer kasa da Kemer’den getirilen Portakal hediye etti.

Turizmdeki sıkıntılara değinen Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, 2016 sezonu için insanlarda bir karamsarlık vardı ama bu karamsarlık onları üzdüğü kadar beni de üzüyordu. Turizmcilerimize moral vermek zorundayız diye sözlerine devam eden Başkan Gül; kredisi olan insanlar ve biz bu yüzden karamsar bir tablo çizmek istemedik önümüzde Ocak, Şubat ve Mart ayı gibi bir zaman var bu zamanı fuarlarla, tanıtımlarla ve acentecilerimizle iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

İstanbul EMIIT fuarındaki acentelerle de görüştüğünü dile getiren Başkan Gül; acenteler bizden neler istiyor, şikayetleri var mı eksiklerimiz var mı onları görüştük görüşmelerimiz çok olumlu geçtiğine inanıyorum. Geçtiğimiz yıllarda da görüştüğümüzde acentelerin Kemer bölgesine sıcak baktığını 2014 yılından bu yana Kemer Bölgesi iç piyasada 1 numaradır. Bu satışların artması bizi mutlu ediyor diyen Başkan Gül; karamsarlığa kapılmamak lazım demek ki biz iyi yoldayız.

Yaptığımız anket çalışmasında halkın isteği tanıtım yapılması idi Kemer belediyesi olarak bunu fazlasıyla başardık. Artık tanıtımlarda Profesyonelleştik iki yıl önce 6 fuar, 2015 yılında 15, bu yıl ise 26 fuara katılıyoruz şimdi de İstanbul Emııt fuarındayız. Dünyanın 5. Büyük fuarı olan bu fuarında da gözdesiyiz. 2016 sezonu Ülkemize ve bölgemize hayırlı olur inşallah. Dedi

Fuara Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Semih Top, Meclis Üyesi Recep Yılmaz da katıldı

BİR TON NARENCİYE DAĞITILDI

Kemer standında ziyaretçilere Mandalina, Greyfurt ve Portakal ikram edildi. Fuar alanı dolduran binlerce ziyaretçi Kemer standında taze taze narenciye yedi.

yukarı çık
0
Paylaşım