Menu
RSS

Kemer’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı

Kemer’den Ortadoğu’da Tanıtım Atağı

Türkiye ile Rusya arasında devam eden krizden Kemer Turizminin etkilenmemesi için farklı destinasyonlarda tanıtım çalışmalarına devam eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ortadoğu'da tanıtım atağına geçti. Başkan Gül, Antalya'nın önde gelen Turizmcileriyle birlikte 4 günde, 4 ülke de Kemer'in tanıtımını yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bitmek bilmeyen enerjisiyle Kemer'i dünyaya tanıtmaya devam ediyor. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinden, Kemer turizminin etkilenmemesi için tanıtım çalışmalarına devam eden Başkan Gül, Antalya'nın önde gelen tur operatörlerinden AKAY Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur ve beraberinde ki bir gurup turizmci heyetiyle Ortadoğu'da 4 günde, 4 ülke de Kemer'i tanıttı.

Şimdiye kadar Kemer Belediyesi olarak 25 Turizm fuarında Kemer'in tanıtımını yapan Başkan Gül'ün bu seferki tanıtım atağı yaptığı ülkeler Kuveyt, Katar, Ürdün ve Bahreyn oldu.

Gecesini gündüzüne katarak 11 Nisan tarihinde çıktığı Ortadoğu turunda 4 günde 4 ülkeye giden Başkan Gül'e, Antalya'nın önde gelen Tur Operatörlerinde AKAY Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur, AKAY Tur Kemer Pazarlama Müdürü Herman Benckhuisen, ALP Sargın, Hüseyin Özkan, Bellis Hotel adına Kemal Gökdeniz, Emir Otelleri adına Selcuk Kısa, Maxx Royal & Voyage Otelleri adına Satra Kasımoglu ve Rixos Otelleri adına Alper Ergun eşlik ettiler.

Ortadoğu'nun En Büyük Tur Operatörlerine Kemer'i Tanıttı

Beraberinde ki turizmcilerle Kemer'in tanıtımını yapmak için gövdesini taşın altına koyan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuveyt, Katar, Ürdün ve Bahreyn'de Ortadoğu'nun en büyük tur operatörlerine Kemer'i tanıttı.

Yaptığı konuşmaların sonunda ayakta alkışlanan Başkan Mustafa Gül, "Amacımız Rusya ile ülkemiz de yaşanan krizi, farklı destinasyonlarda tanıtım çalışmaları yaparak Kemer'de hissettirmeyeceğiz.

Gezdiğimiz ülkelerde bizleri dinleyen tur operatörleri yetkililerinde de ciddi bir Kemer hayranlığı oluştu. İnşallah bu tanıtım çalışmalarımızın meyvesini 2016 turizm sezonunda tüm Kemer halkı toplayacaktır" dedi. Bugün Kuveyt'e geçen Başkan Gül ve turizmciler 16 Nisan Cumartesi günü Antalya'ya dönecekler.

yukarı çık
0
Paylaşım