Menu
RSS

Kemer’de Zabıtadan Fırın ve Marketlere Sıkı Denetim

  • Yazan 
Kemer’de Zabıtadan Fırın ve Marketlere Sıkı Denetim

Kemer Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, Fırın ve Marketlerde yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünler kontrol edilirken Fırınlarda ise yapılan denetimlerde bazı fırınlar uyarı aldı. Kemer bölgesindeki birçok mahallede faaliyet gösteren fırın ve marketlerde sıkı denetim yaparak fırınlarda hamur yoğurma makineleri,

Un istifleme ve koruma bantları, ekmek statları ve marketlerde ise son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerini tek tek kontrol ederek bölgedeki bakkal ve marketlerde inceleme yaptı. Denetim sonucunda son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunmazken, fırınlarda yapılan denetimlerde ise birkaç fırın daha sağlıklı çalışmaları konusunda zabıta ekipleri tarafından sözlü olarak uyarıldı.

Kemer Belediyesi Başkan Vekili Özcan Çeliktaş; Kemer Belediyesi olarak halk sağlığına büyük önem veriyoruz. Çeşitli sektörlere yönelik işletmeleri denetim altında tutuyoruz. Maksadımız vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek. Gıda imal eden ve satan işletmelere yönelik denetimlerimiz bundan sonra da sürecek" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım