Menu
RSS

Kemer'de Yeni Durak Otobüscüleri Ve Mahalle Halkını Sevindirdi

Kemer'de Yeni Durak Otobüscüleri Ve Mahalle Halkını Sevindirdi

Tekirova Mahallesinin Yeni otobüs durağı açılışında Kurban kesildi ve dualar edildi.Kemer’de hizmet veren Kemer Tur, Sahil Tur, Tekirova Tur ve Çamyuva Tur Otobüs sahipleri yeni duraklarına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Kemer Belediyesi tarafından Tekirova Mahallesi girişinde ana yola yakın bir yere yeni yapılan durak bu gün yapılan törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, Tekirova Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Başçavuş Murat İnci,

Kemer Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Kemer Tur, Sahil Tur, Tekirova Tur ve Çamyuva Tur Durak Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş birlikte keserek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Açılış kurdelesini kesen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “ Tekirova Mahallemizde otobüsler gelişi güzel yerlere park ediyorlardı. Bununla ilgili vatandaşlarımızdan sıkça şikâyet alıyorduk ve durak başkanlarımızın da talep ve isteklerini dinledik, en uygun yer olarak burayı tespit ettik.

Ulaşım konusu her ne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin meselesi olsa da bizde bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Resmi dairelerle yapılan yazışmaların ardından bu yerimizi yaptık ve otobüsçülerimizin ve Tekirova halkının hizmetine açtık.

Allah hayırlı ve uğurlu etsin diğer esnaflarımıza olduğu gibi taşımacı arkadaşlarımıza da iyi bir turizm sezonu geçirmelerini temenni ederim.” Dedi

Yeni açılan durakta iki adet tuvalet bir adet büyük kışlık salon ve Durak Başkanı odası bulunmaktadır.

yukarı çık
0
Paylaşım