Menu
RSS

Kemer’de Gece Kulübünde Demokrasi Şenliği

Kemer’de Gece Kulübünde Demokrasi Şenliği

Kemer Belediyesi tarafından ilçedeki bir gece kulübünde darbe girişimini protesto etmek amacıyla 'demokrasi şenliği' düzenlendi. Kemer Belediyesi tarafından, ilçe merkezindeki Club Aura Kemer'de düzenlenen 'demokrasi şenliği'ne çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlik öncesinde ilçede düzenlenen konvoya katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve ailesi, ardından gece kulübüne geldi. Burada Türk bayrağı logolu tişört ve Türk bayraklar dağıtılan vatandaşlar içeri aldı. Kulüpte DJ Uğur Kirik eşliğinde çeşitli şarkılar ve 10'uncu Yıl Marşı çalındı.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, katılımcılara ve gece kulübü işletmecilerine teşekkür etti. Başkan Gül, her şeyin hazır olduğu, coşkuyu en üst seviyede yaşanacağını bildikleri için mekan olarak gece kulübünü seçtiklerini kaydetti.

Son 10-15 gündür her yerde demokrasi şehitleri ve yaşananların anlatıldığını belirten Başkan Gül, "Kendini bilmez o insanlara karşı eğlenmemiz de bir ders olacaktır. Hepimizin birer cumhuriyet çocuğu olduğumuzu ve Türk bayrağına her zaman sahip çıktığımızı göstermek istedik.

Çok üzücü bir olayı yaşadık. Aynı günde Kemer'de Solo Türk gösterisi vardı. Onlarında o gün gecikmeli uçmasından da biraz kuşkulanmıştık. Ama böyle bir olaya maruz kaldık. Türk halkı dünyaya çok önemli bir ders verdi" dedi.

Gece, 10'uncu Yıl Marşı'nın söylenmesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım