Menu
RSS

Kemer'de 6 Ayrı Noktada Ramazan Coşkusu

Kemer'de 6 Ayrı Noktada Ramazan Coşkusu

Kemer Belediyesi, 6 ayrı noktada kurduğu merkezlerde Ramazan ayı boyunca iftar veriyor. Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül de her gün ayrı bir mahallede iftara katılarak vatandaşla oruç açıyor. Kemer Belediyesi'nin Beldibi Sahil Cami bahçesi, Göynük Hizmet Binası arkası,

Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu bahçesi, Arslanbucak Kemer Otogarı arkası, Çamyuva Merkez Cami bahçesi ve Tekirova Merkez Cami bahçesinde kurduğu iftar merkezlerinde binlerce Kemerli hep beraber oruç açıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de bu iftar sofralarında vatandaşın sevincine ortak oldu.

Başkan Gül ve Neşe Gül, Ramazan ayı başladığından bu yana her gün ayrı bir iftar noktasına giderek vatandaşa yemek servisi yaptı. Yemek kuyruğu tamamen bitinceye kadar servise devam eden Gül çifti, daha sonra Kemerlilerle birlikte oruç açtı.

EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞÜYORUZ

Hemşehrilerle birlikte oruç açmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Eşimle birlikte katıldığımız tüm iftarlarda, sağ olsunlar, hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştık.

Onlar bizle birlikte iftar yapmaktan, biz de onlarla birlikte iftar yapmaktan büyük bir keyif alıyoruz. İftar davetlerindeki sloganımız 'ekmeğimizi bölüşmeye bekliyoruz' oluyor.

İftar noktalarında tam anlamıyla ekmeğimizi bölüşmenin huzurunu yaşıyoruz.

Tüm hemşehrilerimize iftarlarımıza katılımları için teşekkür ederken onlara bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım