Menu
RSS

Kemer Altın Nar Kültür Ve Sanat Festivali Sona Erdi

Kemer Altın Nar Kültür Ve Sanat Festivali Sona Erdi

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Funda Arar ve Emre Sertkaya konserleriyle sona erdi. Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin ilçe stadında Okan Karacan ve İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı kapanış gecesinde ilk olarak festival kortejinde yer alan otellere ödülleri verildi.

Ardından sahneye O Ses Türkiye'nin şampiyonu Emre Sertkaya çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Sertkaya'nın şarkılarına dinleyenleri de eşlik etti.

Kapanış gecesinin finalinde Funda Arar konser verdi. Sıcak havaya rağmen konser alanını dolduranlar, Funda Arar'ın söylediği şarkılarla eğlendi.

Konser arasında konuşan bağımsız Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, göreve geldiği 2009 yılında ilçeye gelen yerli turist sayısının yüzde 5 civarında olduğunu belirterek, son 4 yılda Kemer'in yerli turistte birinci olduğunu söyledi.

Emniyet kayıtlarında Kemer'e gelen yerli turist sayısının 400 bin civarında olduğunu aktaran Başkan Gül, "Bu sene en az 150 bin yerli misafirin geldiğini göreceğiz.

Kemer'in bir nefes alabilmesi için bu yılki festivali haziran ayında yapmadık. Bayrama denk getirdik ve esnafın yüzünü güldürdük.

Suriye sınırında Rus savaş uçağı düşünce 'turizm bitti' dediler. Ben de 'hayır Kemer bir numara olacak' dedim. Buradaki herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Gül, 24 Ağustos'ta da Kemer'de Ukraynalıların milli bayramını kutlayacaklarını kaydetti.

Festivalin sunucularından Okan Karacan ise Başkan Gül'e, eşi ile konuştuğunu ve Bodrum'daki evi satarak Kemer'den ev alacaklarını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım