Menu
RSS

Salı, 26 Eylül 2017

Korkuteli'de Armut Bahçe Günü Düzenlendi

Antalya’nın Korkuteli İlçesi'nde Armut Bahçe Günü düzenlendi. Korkuteli'ne bağlı Yazır Mahallesi'nde 3'üncü Armut Bahçe Günü etkinliği düzenlendi. Armut üreticisi Ömer Ay'ın bahçesinde gerçekleşen bahçe gününde özel bir firma tarafından üretilen ilaçların faydaları hakkında bilgi verildi.

Devamını okuyun...

Antalya Yine Alev Alev! 1000 Adet Saman Balyası Kül Oldu!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Serik İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangında ağaçların yanı sıra 1000 adet saman balyası da yandı. Serik'e bağlı Şatırlı Mahallesi Leyla Tepesi mevkiindeki makilik alanda öğleden sonra yangın çıktı. Büyüyen yangın çevredeki ağaçlara zarar verirken, Ramazan Tür'e ait istifli haldeki 1000 saman balyasına da sıçradı.

Devamını okuyun...

Eğitim İş Antalya: MEB’de Hukuksuzluklar Bitmiyor!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde disiplin cezası nedeniyle müdür yardımcılığı görevinden alınıp başka bir okula öğretmen olarak gönderilen Alime Yıldırım'ın, yeniden aynı okula müdür yardımcısı olarak atandı. Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Antalya Şubesi (Eğitim İş) Başkanı Fatin Iltar,

Devamını okuyun...

Antalya’da Vahşet; Yavru Kedi, Karın Bölgesi Deşilmiş Halde Bulundu!

Antalya’da yavru kedi, karın bölgesi deşilmiş halde bulundu. Çöp konteyneri yakınına bırakılan kedinin, yaklaşık 2 hafta önce kafası kesilen başka bir yavru kedinin 20 metre ilerisinde bulunması ise dikkat çekti. Son günlerde kedi ölümlerinin sık yaşanmaya başladığı Antalya’da, bir yavru kedi daha vahşice telef edilmiş olarak bulundu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Günübirlik Evlere Denetim: 16 İşletmeye Ceza Kesildi!

Antalya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, öğrencilerin tercih ettiği pansiyon ve günübirlik kiralanan evlere denetim gerçekleştirdi. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı 99 personelden oluşan 44 ekip, Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçelerinde öğrencilerin tercih ettiği pansiyon ve günübirlik kiralık evlerde denetim gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun