Menu
RSS

Başkan Gül Personeli İle Bayramlaşıp, Yemek Yedi

Başkan Gül Personeli İle Bayramlaşıp, Yemek Yedi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde vatandaşlar ve belediye çalışanları ile bayramlaştı. Başkan Gül, personeli ve vatandaşlar için yaklaşık 500 kilogram et ile hazırladığı mangallarda misafirlerine eşi Neşe Gül ve kendi elleri ile ikramlarda bulundu.

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Arslanbucak Belediye Hizmet Alanı’nda personeli ve davetlilerini ağırladı.

Barbeküde hazırlanan et ve köfteler Kemerlilerle paylaşıldı. Kurban Bayramı’nın önemine değinen Başkan Gül, her yıl evinde yaptığı bayramlaşmanın yanı sıra Hizmet Alanı’nda yapıldığını söyledi.

Kurban Bayramı’nın manevi değerine de değinen Başkan Gül, “Bayramlar birliği temsil eder. Biz de vatandaşlarımızla ve personelimle bir araya gelerek bu anlamlı günün tadını çıkarmak istedik” dedi.

Bayramlaşma organizasyonuna Başkan Gül'ün yanı sıra eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri, Semih Top, Aslı Bayar Ulukapı, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, Daire Müdürleri, Memurlar, İşçiler ve Aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım