Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Başkan Gül'den Kritik Açıklama: Tüm Desteğimizi Çekiyoruz

Başkan Gül'den Kritik Açıklama: Tüm Desteğimizi Çekiyoruz

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemerspor 2003'ten tüm desteği çektiklerini açıkladı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı yazılı açıklamada, Kemerspor 2003 Futbol Takımı ile tüm bağlarını kopardıklarını söyledi.

Başkan Gül, kulüp başkanının vefasız tutumunun bu kararı almasına neden olduğunu söyledi. Kemer'de spora geçmişten beri destek verdiklerini kaydeden Başkan Gül, "Kemer'de 2 tane profesyonel takım vardı. Yeni Kemer Belediyespor BAL Ligi'ne çıkmıştı ama iki takım Kemer'e ağır gelir diye bu takımı BAL Ligi'ne çıkarmadık.

Kemerspor 2003 yönetimi de 'Bize sahip çıkın' dedi, biz de sahiplendik. Zamanında Kemerspor 2003'ün adı Tekirova Belediyespor'du. Kemerspor 2003 yeni adını aldığında başkanlık seçimi yapıldı. Benim destek verdiğim İsmail Selami Minta başkanlığa seçildi ve biz belediye olarak Kemerspor 2003'e her zaman, her konuda destek olduk.

Bu desteğimiz sayesinde en azından küme düşmeden bu yıl belli bir yere getirdik. Daha da başarılı olabilirdik. Bunun nedenleri yönetimde bir eksiklik olmasıydı. Yılda en az 3-4 defa teknik direktör değişikliği olması nedeniyle başarıya ulaşamadılar. Biz takımın başarılı olması için elimizden gelen desteği verdik" dedi.

"Tüm Desteğimizi Çekiyoruz"

Geçen günlerde kulüp yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Gül, şöyle dedi:

"Zamanında ben de 2'nci Lig'de kulüp başkanlığı yaptım. Bu konuları bilirim. 'Transfer dönemi başladı, neler oluyor takımda?' diye sordum. Bana Kulüp Başkanı İsmail Minta'nın istifa edeceği söylendi. Dün kulüp yönetimi toplandı ve 8 Temmuz'da kongreye gideceklerini açıkladılar.

Minta, siyasete gireceğini söylemiş. Minta, Kemer Belediyesi'nin takıma herhangi bir katkısının olmadığını ve desteğinin lüzumsuz olduğunu beyan etmiş. Ama öncesinde bize geldiğinde 'Belediye arkamızda olmazsa hiçbir şey yapamayız' demiş, hatta Manavgatspor'u örnek göstermişti.

Ama ne olduysa Başkan Minta birden bire fikir değiştirmiş. Bu yüzden, bundan sonra Kemer Belediyesi olarak Kemerspor 2003'ün arkasında değiliz. Bütün desteğimizi geri çekiyoruz. Buyursunlar kendi arkadaşlarıyla Kemerspor 2003'ü yönetmeye devam etsinler.

Bundan sonraki dönemde Kemerspor 2003 yönetimine başarılar diliyorum. Biz geçen sene 3'üncü Lig'de kadın futbol takımı kurduk. Karate, bocce, judo takımları ve değişik spor dallarında yaklaşık 600 sporcuya destek veriyoruz.

Bu sene bütün desteğimizi kadın futbol takımına ve diğer sporcularımıza vereceğiz. Kadın futbol takımı üzerine yoğunlaşacağız. İnşallah kadın futbol takımımızı seneye 2'nci Lig'de, daha sonraki yıllarda da 1'inci Lig'de göreceğiz."

yukarı çık
0
Paylaşım