Menu
RSS

Başkan Gül Bayramda Kemer Caddelerinde

Başkan Gül Bayramda Kemer Caddelerinde

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı ile Kemer Merkez’de esnafla bayramlaştı. Başkan Gül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş Kuzdere ve Çamyuva Mahallesinde, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Meclis Üyesi Recep Yılmaz ise Tekirova Mahallesinde bayramlaşıyor.

Öğleden sonra ise Başkan Gül, meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı ile Kiriş Mahallesinin ardından Göynük ve Beldibi mahallelerinde ise Meclis Üyesi Semih Top ile birlikte esnafla bayramlaşacak.

Kemer’de kurban bayramı büyük ilgi görürken her bayram olduğu gibi 9 günlük tatilin başlangıcında Kemer’e akın eden yerli turistler de bayramın ve sıcak havanın tadını doyasıya yaşarken, Esnafla bayramlaşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Kemer’deki esnafları tek tek gezerken yerli Turistlerle de bayramlaşmayı ihmal etmedi.

Atatürk Caddesi, Liman Caddesi, Deniz Caddesi ve bir çok ara sokaktaki esnafı ziyaret eden ve tek tek bayramlaşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül hem esnafın hem de tatil için Kemer’e gelen yerli turistlerin hem de vatandaşların bayramını kutladı.

Bayram boyunca esnaf ziyaretlerini sürdürecek olan ve tüm mahalleler ile beldelerdeki esnafa ulaşacak olan Başkan Gül “Göreve geldiğimiz andan itibaren belediye yönetimi olarak iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduk.

Bu anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecek. Tüm Kemerli hemşerilerimizin ve esnafımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Başkan Mustafa Gül, ayrıca Bu gün saat 12.00-14.00 arasında Kemer Belediyesine ait Aslanbucak hizmet alanında yemekli bayramlaşma törenine tüm Kemer halkını davet ettiğini de sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım