Menu
RSS

Antalya Kemer’de Kullanılmış Giysiler Kumbaraya Atılacak

Antalya Kemer’de Kullanılmış Giysiler Kumbaraya Atılacak

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla Atık Giysileri Toplama Projesi kapsamında ilçenin 50 ayrı noktasına kumbara yerleştirildi.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün özel bir firma işbirliğiyle hayata geçirdiği Atık Giysileri Toplama Projesi kapsamında ilçenin 50 ayrı noktasına kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları yerleştirildi.

Bu kumbaralara atılan malzemeler belediye ekipleri tarafından ayrıştırılacak. İyi durumda olanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak, çok eski olanlar ise geri dönüşüme gönderilecek.

İlk Torba Başkan Gül'den

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Arif Çelik, firma yetkilisi Yunus Avkaroğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte projenin startını veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, önce projeyle ilgili protokolu imzaladı, ardından belediye önüne kurulan kumbaraya ilk torbayı attı.

Projenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Gül, "2009 yılında hemşerilerimiz arasında yardımlaşmayı sağlamak için Bizim Ev'i açmıştık. Şimdi projeyi daha da geniş bir alana yayıyoruz" dedi.

Vatandaştan bu kumbaraları sadece kullanılmış giysiler için kullanmamalarını isteyen Proje Sorumlusu Serap Minta ise "Kemerlilerden bu kumbaralara çöp, atık kağıt, karton kutu, cam gibi eşyalar atmamalarını özellikle rica ediyoruz. Kumbaralar sadece kullanılmış giyim ve ayakkabı içindir. Bu konuda duyarlılık bekliyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım