Menu
RSS

Antalya Kemer Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Antalya Kemer Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi’nde ayda ortalama 100 hayvanın tedavisi yapılıyor. Ekipler kış günlerinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için mahalle mahalle mama servisi yapıyor.

Kemer Belediyesi ilçedeki sahipsiz hayvanlara sahip çıkıyor. Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi’nde ayda ortalama 100 kedi ve köpeğin tedavisi ve bakımı yapılıyor. Yine ayda ortalama 60 hayvanın kısırlaştırma işlemi yapılıyor. 

Sokak Hayvanlarına Mama

İkisi veteriner olmak üzere toplam 7 personelin görev yaptığı Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi, sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde aç kalmaması için de imdada yetişiyor.

Mobil ekipler her gün mahalle mahalle dolaşarak kedi evlerine ve sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalara mama bırakıyor.

Gül: Sahip Çıkıyoruz

Kemer Belediyesi olarak sokak hayvanlarına şefkat eli uzattıklarını kaydeden Başkan Mustafa Gül, “ Belediyemizin Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi’nde 2017 yılında 552 kedi ve 315 köpeğin tedavilerini yaptık.

İlçemizin bütün mahallelerinde mama dağıtımı yapıyoruz.  İhbar halinde hayvan kurtarma operasyonu gerçekleştiriyoruz. Küçük dostlarımıza her zaman sahip çıkacağız” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım